نمایشگاه دستاوردهای هنرجویان مرکز توسعه آموزش‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران

نمایشگاه دستاوردهای هنرجویان مرکز توسعه آموزش‌های فرهنگی و اجتماعی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، با هدف تشویق و ترغیب هنرجویان و معرفی این مرکز، چهارشنبه ۱۵ اسفند در باغ موزه نگارستان دانشگاه تهران افتتاح شد.

در این نمایشگاه آثار هنرجویان مرکز توسعه در رشته‌های طراحی، نقاشی، عکاسی، نقاشی روی پارچه، طلا و جواهر، سرامیک شکسته، فرش سرامیکی و … به نمایش گذاشته شده است.

همزمان با برگزاری این نمایشگاه، کارگاه های آموزشی مربوط به دور‌ه‌های کامپیوتر نیز برگزار خواهد شد.

این نمایشگاه تا ۱۷ اسفند ادامه دارد و علاقه مندان می توانند هر روز از ساعت ۹ تا ۱۷ به باغ موزه نگارستان دانشگاه تهران مراجعه کنند.

کد امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

کد امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --