دوره‌های آموزش زبان‌های خارجی

مرکز توسعه آموزش‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با بهره‌گیری از مدرسان مجرب و ممتاز  ایرانی و خارجی با متد آموزشی استاندارد و روز دنیا محیطی مناسب برای یادگیری زبان‌های خارجی فراهم آورده است.

کادر آموزشی مرکز، متخصص در برگزاری دوره‌های عمومی و تخصصی زبان‌های خارجی می‌باشند و درحال حاضر دوره‌های ترمیک و مکالمه زبان‌های انگلیسی، فرانسه، آلمانی، روسی، ایتالیایی، اسپانیایی، ژاپنی، چینی، کره‌ای، ترکی استانبولی، عربی، دوره‌های آمادگی IELTS, TOEFL, UTEPT, EPT, MSRT, DELE, TOPIK زبان انگلیسی با اهداف ویژه، تحلیل فیلم به زبان‌های خارجی، دوره‌های آمادگی آزمون زبان کارشناسی ارشد در این مرکز دایر می‌باشد.

کلیه زبان‌آموزان پس از پایان دوره گواهی معتبر از دانشگاه تهران دریافت می نمایند.

.

تلگرام:  http://telegram.me/ECDUniversityofTehran

تلفن های تماس: ۶۶۴۱۹۳۹۱  و ۱۲-۶۶۴۱۹۲۱۱

نشانی: میدان انقلاب، ابتدای کارگر شمالی، بالاتر از خیابان ادوارد براون، بن بست امین، پلاک ۳

۲ دیدگاه

• سلام برای کلاس های زبان باید چگونه با توجه به سطح زبانمون سطح کلاس را انتخاب کنیم؟ایا مشاوره برای تعیین سطح دارین؟؟

مریم پاسخ
    • سلام . بله امکان مشاوره هست. لطفا با مجموعه تماس بگیرید.

Mr Toorani پاسخ