کارگاه فن بیان و سخنوری

کارگاه ۳ روزه فن بیان و سخنوری با ارائه گواهینامه پایان دوره از دانشگاه تهران توسط مرکز توسعه آموزش‌های فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه از ۲۲ شهریور برگزار می‌شود. اولین مهارت برای کسب موفقیت قدرت سخن گفتن است؛ کارگاه فن بیان و سخنوری مرکز توسعه آموزش های فرهنگی و اجتماعی به مربی‌گری محمدعلی سلیمانیا در سه جلسه چهار ساعته برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره‌های ۶۶۴۱۹۲۱۱ و ۶۶۴۱۹۳۹۱ تماس بگیرند.

معرفی دوره:

این دوره ۱۲ ساعته در روزهای بیست و دوم شهریور از ساعت ۱۶ تا ۲۰، بیست و سوم و بیست و چهارم شهریور از ساعت ۹ تا ۱۳ (در سه روز متوالی) برگزار می‌شود.

.

مخاطبان دوره سخنوری و فن بیان:

تمام کسانی که علاقه‌مند به یادگیری مهارت سخنرانی در محیطی پویا هستند، از هر سن، شغل، موقعیت اجتماعی و تحصیلی. در واقع امروزه نمی‌توان شغلی را پیدا کرد که کم و بیش با سخنرانی در ارتباط نباشد. از کارمندی ساده یک اداره گرفته تا مدیر یک شرکت بزرگ تجاری در دنیای پیچیده و مدرن امروز، اگر شما نتوانید روابط اجتماعی قوی و باکیفیت برای خود ایجاد کنید، بر شنوندگان و مخاطبان خود تأثیر بگذارید و توانایی‌ها و استعدادهای خود را نشان دهید، از قافله پیشرفت عقب مانده‌اید. کیفیت رفتار و نحوه صحبت‌کردن شما نیز با موفقیت‌تان در زمینه‌های کاری، تحصیلی، خانوادگی و … به طور مستقیم رابطه دارد؛ در واقع در هر زمینه‌ای که فعالیت می‌کنید، داشتن فن بیان و قدرت برقراری ارتباط کلامی باعث دگرگونی و پیشرفت چشمگیر شما خواهد شد.

ویژگی‌های دوره :

• این دوره به صورت کارگاهی برگزار می‌شود.
  • به تمامی شرکت‌کنندگان مدرک گذراندن این دوره از طرف مرکز توسعه آموزش‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران اعطا خواهد شد.
  • تمامی شرکت‌کنندگان، می‌توانند در این دوره، سخنرانی را در کارگاه‌های آموزشی، تمرین و تجربه کنند.

موضوع این دوره :

• ساختار سخنرانی
  • فن بیان
  • زبان بدن و حرکات مناسب با کلام
  • سخنرانی تاثیر‌گذار
  • و …

هزینه دوره:

ثبت نام در دوره سه روزه ۳۵۰ هزار تومان است.

تخفیف ۶۰ هزار تومانی ویژه ثبت نام کنندگان تا قبل از ۱۵ شهریور